BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Minggu, 09 Desember 2012

=)

slm, wbt...

em,,lama dah x update blog ni,,dah bersarang, berhabuk,,hehe..
so thanks lah kpd antum semua yg sudi jugk singgah kt  blog yg berhabuk ni,,hehe..
sbb xde idea nk menulis ditambah dgn asyik bz maklumlah dah sem akhir ni banyak mnde nk kena settle^^
dengan makalahnya, analisa kasus, praktek mahkamah, midterm, final, nak kejar buat tesis lg..
semoga Allah swt mempermudahkan segala urusan kita amin^^.
oklah..xnak ckp pnjang2 sebenarnya, cuma nak share kata2 ni:

"trkadang Allah tidak berikan semua yg kita mahu hari ini, krna Dia mau lihat kesabaran hambanya. lihatlah apa yg Dia TELAH berikan hari ini, jgn lihat pd apa yg BELUM Dia berikan hari ini krna kita merancang dgn cita-cita tp Allah merancang dgn cinta"

=)


0 komentar: